Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins presenteert high-end PM1 luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2011, 20:19 CategorieLuidsprekers

Bowers & Wilkins heeft haar nieuwste hoogstandjes gepresenteerd; de PM1 luidspreker op statief. Volgens B&W is het een van de meest geavanceerde kleine luidsprekers die de fabrikant ooit gemaakt heeft, met de nieuwe Carbon Braced Tweeter. De PM1 zal inclusief staties te koop zijn voor 1.500 euro per stuk.

Het design doet ons denken aan eerdere Diamond luidsprekerseries van B&W. Maar het design is niet alles; volgens B&W moet het surround materiaal moet ervoor zorgen dat stemmen en instrumenten beter van elkaar te onderscheiden zijn en ook beter te plaatsen zijn. De bovenop de behuizing geplaatste tweeter en de middentoon/bass driver zijn volgestopt met nieuwe technieken voor een beter gedefinieerde weergave. We zullen niet verder in detail treden over alle onuitspreekbare specificaties. Kijk daarvoor vooral verder op de website van B&W.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.