Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Weekendknaller: Sony Bravia KDL-37EX402 LCD TV voor 339,00 euro

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2011, 16:33 CategorieActies

Een mooie actie voor een nieuwe TV kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan. Plasma Discounter heeft dit weekend (tot maandag 12.00) de 37 inch Sony Bravia KDL-37EX402 LCD TV te koop staan voor een prijs van 339,00 euro. De adviesprijs van dit model is 649,00 euro.

Deze LCD TV van Sony beschikt verder over Full HD weergave, 4 HDMI aansluitingen, USB, CI+ certificering voor Ziggo en een Eco modus. Bekijk de video van deze TV of bekijk gelijk deze actie bij Plasma Discounter.
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.