Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Wat zijn de beste instellingen voor gaming op jouw TV?

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2011, 13:56 Categorie3D

Het is een interessant onderwerp en we krijgen er vaak vragen over; gaming op een LCD of plasma TV. Hoe stel je de TV optimaal in voor games en welke techniek is beter? Plasma of LCD? Er zijn veel factoren die van belang zijn en binnenkort komen we hierop terug in een compleet artikel, maar voor nu is het wellicht interessant om de video die Whathifi gemaakt heeft eens te bekijken.

Op een simpele manier wordt uitgelegd welke modus je het beste op je TV kunt gebruiken, welke instellingen je het beste kunt aanpassen en welk effect het aanpassen van deze instellingen heeft. Mocht je dus veel gamen en het gevoel hebben dat je de TV beter af kunt stellen, bekijk dan deze video. Binnenkort komen we met een uitgebreid artikel over gaming en flatscreen TV’s.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.