Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Samsung’s 22 inch transparante BLU LCD TV dit jaar te koop voor consumenten

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2011, 14:59 CategorieLcd en led tv's

We horen er elke week meer over; transparante TV’s. Samsung is al zover dat er binnenkort zelfs een voor consumenten beschikbaar is. Tijdens de SID 2011 in Los Angeles presenteerde de fabrikant haar eerste display waar je doorheen kunt kijken. Volgens Samsung worden de monitoren, welke werken zonder of met achtergrondverlichting, deze week nog naar fabrikanten verscheept, maar consumenten moeten wachten tot het derde kwartaal van dit jaar om er een te kunnen kopen.

Engadget heeft een korte demonstratie van Samsung gekregen en hier een video van gemaakt. Wij vragen ons af wie een display als dit in de huiskamer wil hebben staan. Je TV staat of hangt toch in 99 procent van de gevallen voor of aan de muur? Bekijk de video na de break en oordeel zelf of dit iets voor jou is. In eerste instantie zijn de displays gericht op de commerciële markt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.