Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: LG toont 4.3 inch transparant display

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2011, 12:37 CategorieLcd en led tv's

De periode dat fabrikanten alleen maar 3D modellen en innovaties konden tonen is, voor nu even, voorbij en tijdens de SID 2011 in Los Angeles zien we dan ook verrassend veel transparante displays. Dit lijkt de nieuwe trend te worden voor volgend jaar, in ieder geval voor de commerciële markt. LG heeft tijdens de SID 2011 een 4.3 inch transparant (bistable) display concept getoond dat een beeld kan blijven weergeven wanneer het display uitgeschakeld is.

Het is een simpele animatie en het is niet duidelijk wat LG hier in te toekomst allemaal mee wil gaan doen, maar het toont wel hoe de displays van de toekomst eruit gaan zien. Engadget heeft een korte video impressie van het 4.3 inch display gemaakt. Bekijk de video na de break.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.