Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Framed 40 inch digiframe voor exposities, restaurants en de rijken onder ons

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2011, 13:02 CategorieLcd en led tv's

Je hebt tegenwoordig digitale fotolijstjes die erg leuk zijn voor in de huiskamer, maar ga een stapje verder en je komt uit op de Framed kunst displays. Dit 40 inch display is gebaseerd op een Samsung LED TV en aangestuurd door een Core i5 processor en Windows 7. De ingebouwde Wifi connectie verbindt het digitale canvas met een speciale iOS applicatie waarmee je bewegende en statische kunst kunt kopen en zelfs kunt manipuleren met een virtueel touchpad.

De ingebouwde speakers zijn geen verrassing aangezien het een aangepaste consumenten TV is, maar het display beschikt ook over een camera en microfoon, wellicht om je eigen kunst te creëren. Over de prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend, maar de video na de break doet ons vermoeden dat we net buiten de doelgroep vallen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.