Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Verbetere Google TV komt voorlopig niet, Samsung en Vizio sluiten zich aan

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2011, 18:16 CategorieLcd en led tv's

Vorige week berichtten we over de aanstaande verbeteringen van Google TV die het platform nieuw leven in moeten blazen, maar vandaag bericht AllThingsD dat Google de nieuwe dienst voorlopig niet zal lanceren. De verwachting was dat Google tijdens de Google I/O conferentie meer over Google TV zou mededelen.

Daarnaast wordt ook gemeld dat Samung en Vizio zich aansluiten bij Google TV partners Logitech en Sony. De huidige verwachting is dat Google tegen het einde van 2011 de nieuw versie van Google TV zal lanceren. Het feit dat Samsung en Vizio aan boord gekomen zijn toont dat Google weer op de goede weg is. Het is wellicht de laatste kans voor het Google TV platform aangezien Logitech al flink achterligt op het aantal verwachtte verkopen van haar Logitech Revue set-top-box met Google TV en dit als ultieme poging ziet om winst uit het project te kunnen halen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.