Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp introduceert twee nieuwe audiosystemen met dockingstation voor iPod en iPad

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2011, 16:14 CategorieHome cinema sets

Sharp introduceert de XL-HF201PH en XL-HF151PH, twee nieuwe audiosystemen met geïntegreerd iPod dockingstation, ook geschikt voor de iPad. Deze wordt kun je via de USB poort gemakkelijk op het audiosysteem aansluiten en kan zowel horizontaal als verticaal in de bijgeleverde standaard worden geplaatst.

De audiosystemen hebben een digitale versterker met een RMS uitgangsvermogen van 2 x 50 Watt (XL-HF201PH) en 2 x 15 Watt (XL-HF151PH), een tuner met RDS functie en een CD speler. Bovendien kunnen zowel de iPod/iPhone (4) en iPad opgeladen worden via het dockingstation en zijn de belangrijkste functies via de afstandsbediening te bedienen.

Aan de voorkant zijn de XL-HF201PH en XL-HF151PH voorzien van een aparte USB aansluiting. De MP3 speler hoeft slechts ingeplugd te worden en het systeem doet de rest. De voorgeprogrammeerde equalizer in combinatie met een aparte Bass-Treble regeling zorgen ervoor dat het geluid naar eigen wensen afgesteld kan worden. Voor een nog voller geluid kun je de X-Bass functie inschakelen. De 2-weg luidsprekers van de XL-HF201 zijn voorzien van dome-tweeters en het systeem beschikt tevens over een uitgang voor optionele uitbreiding met een subwoofer.

Beide systemen zijn leverbaar in zwart en zilver en leverbaar vanaf juni 2011. De XL-HF151PHS/PHBK kost 179,00 euro en de XL-HF201PHS/PHBK kost 249,00 euro.
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.