Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung toont nieuwste display technieken tijdens SID 2011

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2011, 19:22 Categorie3D

Deze week tonen diverse fabrikanten hun nieuwste innovaties op het gebied van display technieken tijdens de SID 2011 in Los Angeles. Een van de grootste merken op dit gebied is Samsung en OLED-Display.net heeft even rond mogen kijken bij de fabrikant om te zien wat we in de toekomst allemaal kunnen verwachten.

Samsung heeft de focus dit jaar vooral gelegd op 3D, energie-efficiëntie en design. Zo presenteerde het merk een 22 inch transparant LCD display en een nieuwe 23 inch Full HD 3D monitor, hoge resolutie displays voor tablets en een 70 inch, 240Hz, Quad HD 3D display. Deze display technieken kunnen we vanaf eind dit jaar in producten gaan verwachten. Helaas toonde Samsung geen OLED display.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.