Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung Smart TV Apps kopen met je mobiele telefoon

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2011, 13:00 CategorieLcd en led tv's

Samsung heeft voor 2011 een hele serie Smart TV’s in de aanbieding waarmee je het internet op kunt, muziek en films kunt streamen, en applicaties kunt downloaden. Veel van deze zogenaamde Samsung Apps zijn gratis te downloaden, maar de uitgebreidere applicaties kun je kopen met je creditcard. Samsung voegt hier nu de mogelijkheid aan toe om met je mobiele telefoon te betalen.

Het geld wordt na aankoop afgeschreven van je telefoonrekening of prepaid kaart. In eerste instantie zal deze manier van betalen gelanceerd worden in de UK en later in landen als Duitsland, Denemarken, Oostenrijk en Finland. Nederland is voorlopig nog niet aan de beurt, al is het niet duidelijk waarom. Wellicht dat Samsung nog in gesprek is met de telecom providers.

De Samsung Apps market is toegankelijk via elke Samsung TV uitgerust met Smart TV.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.