Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuw: Vergelijk prijzen van LCD & plasma TV’s, Blu-ray spelers, receivers en home cinema sets

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2011, 22:49 Categorie3D

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar de laagste prijs voor een LCD/plasma TV, Blu-ray speler, receiver, home cinema set of luidspreker; Homecinema Magazine zal vanaf heden real-time prijsvergelijkingen direct toevoegen aan nieuwsberichten over home cinema producten. Zo word je meteen geïnformeerd over de meest actuele prijzen, gegarandeerd up-to-date.

We hebben inmiddels de meeste nieuwsberichten van 2011 bijgewerkt met prijsvergelijkingen. Zo vind je de prijsvergelijkingen al in de Sharp 2011 LCD/LED TV line-up, de Panasonic 2011 LCD/LED TV line-up en de Sony 2011 LCD/LED TV line-up voor 2011 en in de reviews van de Panasonic G30 Plasma TV en de Panasonic DMP-BD75 Blu-ray speler. Houd vanaf nu onze nieuwsberichten nog beter in de gaten, want ook voor de laagste prijs kun je nu bij Homecinema Magazine terecht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.