Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marantz lanceert NR1402 Slimline AV Receiver met Setup Wizard

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2011, 20:51 Categorie3D

Als je geen grote audio/video doos in de huiskamer wilt hebben staan, welke bijna nooit achter een deurtje te plaatsen is, dan heeft Marantz de oplossing voor je met haar Slimline AV receiver serie. Een modern en net vormgegeven serie met een hoogwaardige Marantz kwaliteit. Zowel de NR1602 en zijn kleine broertje NR1402 combineren Marantz’s liefde voor muzikaliteit met de functionaliteit van de allernieuwste technologieën.

Gebruikers die de USB- en netwerkfunctionaliteiten van zijn De uitgebreidere NR1602 niet nodig denken te hebben kunnen gaan voor de NR1402. Deze tweede nieuwe slimline AV receiver in de Marantz line-up biedt een scala aan intelligente functies zoals een setup menu met een meertalige setup Wizard voor een nog gemakkelijkere en overzichtelijkere installatie via het On Screen Display.

De NR1402 heeft decoders voor Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio aan boord en is voorzien van vier HDMI 1.4 ingangen (met 3D ondersteuning) voor eenvoudige connectie van satelliet decoders, BD/DVD-spelers of game consoles. De discrete 5 x 50 Watt RMS versterkingscircuits kunnen gebruikt worden voor een eenvoudige stereo setup maar zijn ook krachtig genoeg om een volledige 5.1 setup aan te sturen. De NR1402 staat volgens Marantz garant voor een fantastisch geluid, goede video kwaliteit en een elegant slimline voorkomen.

Specificaties Marantz NR1602 en NR1402

Lees hier meer over de grote broer van de NR1402, De NR1602 7.1-kanaals AV receiver.

De NR1402 is beschikbaar in juni en verkrijgbaar in het zwart en zilver/goud. De adviesprijs bedraagt 449,00 euro.


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

 • Delen:

Reacties

 1. Marc
  26 november, 2011 om 13:48

  Volgens de website van Marantz heeft de NR1402 wel ARC.
  http://www.marantz.nl/nl/Products/Pages/ProductDetails.aspx?CatId=HomeTheatre&SubCatId=AVReceiver&ProductId=NR1402

  Adviesprijs is wat hoog in NL, in de VS is het $399. In Duitsland is ie bij veel webshops voor €333,- te krijgen (check idealo.de)

  • Martijn
   26 november, 2011 om 15:21

   Dat is heel vreemd. Deze info komt namelijk letterlijk uit het persbericht van Marantz NL.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.