Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG lanceert FX-166 stereo hifi set met Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2011, 13:57 Categorie3D

Wat zie je hierboven? Een zeer fraai vormgegeven stereo hifi set. Maar, dat is niet alles want deze LG FX-166 bezit bijna alles wat je nodig hebt met wellicht alleen de uitzondering om video content op te nemen op DVD of Blu-ray. Deze set komt met een DVD/Blu-ray speler met 3D weergave, is iPod/iPhone compatibel, heeft een radio tuner en dient als wekker.

De FX-166 is ook in staat om video en muziek bestanden af te spelen vanaf een externe harddisk of een PC/Mac in je thuisnetwerk via DLNA. Nagenoeg alle muziek- en videoformaten worden ondersteunt, zoals DviX en DviX HD video’s. De LG FX-166 is inmiddels in Nederland verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.