Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Boxee Box krijgt betere browser en ondersteunt meer talen

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2011, 12:54 CategorieMediaspelers

D-Link kondigt vandaag een belangrijke firmware update voor de Boxee Box aan. De verbeteringen omvatten onder meer de ondersteuning van Europese talen, waaronder Nederlands, en een verbetering van de snelheid van de browser. Daarnaast verbetert de update de gebruikerservaring en voegt functionaliteit toe om mediabibliotheken verder te personaliseren.

De browser is verbeterd met sneller laden van webpagina’s, HTML 5 ondersteuning, een betere navigatie tussen pagina’s en de toevoeging van een nieuwe ‘Favorieten’ sectie. De invoering van een ‘Seek Slider’ maakt een meer precieze ‘snel vooruit’ (FFW) en ‘terugspoelen’ (REW) en ‘Seek’ bij muziek mogelijk. Met de kleinere OSD (‘On Screen Display’) weergave op het scherm zie je meer van de inhoud die wordt afgespeeld. Om de consistentie te verhogen is de volumeregelaar verwijderd en kun je het volume gewoon via de TV aanpassen.

Ook is de Boxee Box voorzien van functionaliteit voor content sharing en indeling. Zo kun je via het nieuwe ‘Share’ menu kiezen waar en hoe je boodschappen worden gedeeld: via Facebook, Twitter en/of Tumblr. Via de nieuwe trailer bibliotheek in de film bibliotheek zijn previews van de nieuwste films makkelijker te bekijken. De ondersteuning voor NFO bestanden betekent dat je nu eigen films met aangepaste artwork en meta data kunt taggen, en ook het film of TV programma genre een meer precies label kunnen geven en dus volgens eigen voorkeur kunnen indelen voor een beter overzicht.

Bron: Boxee/D-Link
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.