Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Altec Lansing lanceert Octiv 650 2.1 speaker dock voor iPhone en iPod

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2011, 18:07 CategorieAccessoires

Altec Lansing heeft vandaag de de Octiv 650, een audiospeaker systeem voor iPhone en iPod, gelanceerd. Het slanke design van het systeem biedt plaats aan twee speakers en een subwoofer en dankzij de video aansluiting zijn video’s op de iPod/iPhone op TV af te spelen. Bovendien heeft Altec Lansing de gratis Music Mood app gemaakt, waarmee sfeervolle video’s en geluiden zijn af te spelen.

De Octiv 650 combineert een strak, minimalistisch design met Altec Lansing’s AudioAlignment technologie. Deze zorgt ervoor dat alle onderdelen, zoals de speakers, elektronica en behuizing, op elkaar zijn afgestemd om het beste, meest natuurlijke geluid te realiseren. Het speaker dock heeft twee 3 inch full-range drivers en een neerwaarts gerichte, geïntegreerde 4 inch subwoofer.

iPhone/iPod video’s weergeven op TV

Via de composiet en component aansluitingen kun je het systeem gemakkelijk op een TV aansluiten en video’s vanaf je mobiele apparaat weergeven. Het geluid wordt weergegeven door de Octiv 650, terwijl opgeslagen video’s of online video’s van bijvoorbeeld YouTube goed zijn te bekijken.

Altec Lansing Music Mood app

Met de gratis verkrijgbare Music Mood app kunnen gebruikers hun geluidsvoorkeuren instellen met behulp van een 7-bands grafische equalizer of door te kiezen voor een van de voorgeprogrammeerde instellingen. Bovendien kan de app verschillende sfeervolle geluiden en video’s weergegeven. De ‘Ambient Sound & Visual Generator’ in de app voorziet de huiskamer van oceaangolven, zachte regenval of een romantisch knetterend haardvuur.

De Altec Lansing Octiv 650 is beschikbaar in twee kleuren: Charcoal zwart (direct beschikbaar) en Grey Slate zilver (vanaf juni). De adviesprijs is 179,99 euro. De Music Mood app is gratis te downloaden in de iTunes app store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.