Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

YouTube Video on Demand dienst wordt binnenkort gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2011, 17:22 CategorieAlgemeen

We weten al een tijdje dat Google graag een film streaming on-demand dienst voor YouTube zou willen hebben. De belangrijkste reden hiervoor is het ophalen van geld om YouTube eindelijk eens winst te laten draaien. YouTube wil al langer kwalitatief hoogwaardige content aanbieden die adverteerders moet aantrekken voor advertenties bij deze content.

Na vele geruchten en vragen over wanneer de dienst gelanceerd zou worden komt TheWrap met het bericht dat dit zeer binnenkort zal gebeuren. YouTube heeft recentelijk alle deals met grote filmstudio’s kortgesloten en kan binnenkort beginnen met het streamen van de Hollywood blockbusters. YouTube zelf wilde niet op de berichten reageren.

Mocht YouTube hier inderdaad binnenkort mee beginnen dan kunnen wij helaas nog niet van dienst gebruik maken. Eerst zal de video-on-demand dienst in de VS gelanceerd worden. Of YouTube de concurrentie met Apple (iTunes) en NetFlix aankan is nog maar de vraag. Dit hangt af van de kwaliteit van de content, de prijs en de hoeveelheid content.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.