Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Sony pakt uit met promotie Internet TV

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2011, 17:31 CategorieLcd en led tv's

De nieuwe Sony TV line-up voor 2011 is nog niet volledig gearriveerd in ons land, maar de fabrikant wil dit jaar, net als alle andere grote fabrikanten, de nadruk gaan leggen op Internet TV. In de VS heeft Sony recentelijk applicaties als Netflix en Hulu gelanceerd en later dit jaar komt Yahoo’s Connected TV Store naar de Sony HDTV’s waarmee je widgets kunt kopen.

Sony is de promotie campagne van haar Internet TV’s gestart met de lancering van een nieuwe TV commercial die ons meeneemt van de oude producten uit 1960 tot de de volledig interactieve en verbonden producten van nu. En wanneer Sony iets nieuws wil communiceren dan pakt ze het ook groots aan. Video na de break.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.