Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Hoe werkt een LCD monitor?

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2011, 22:00 CategorieLcd en led tv's

Als je jezelf ooit afgevraagd hebt hoe een LCD monitor tot op de pixel precies werkt, dan wil je deze kans niet missen om een prachtige video te zien van EngineerGuyVideo waarbij een monitor geheel uit elkaar gehaald wordt en alles stap voor stap uitgelegd wordt. De video van vijf minuten is zeer informatief en makkelijk te begrijpen, precies zoals ook wij alle home cinema informatie willen weergeven.

Het mooie van deze video is dat je het complete panel uit elkaar gehaald ziet worden en alle magie tevoorschijn komt. Een aantal diagrammen en animaties verduidelijken het verhaal en tonen hoe alle kleine componenten samen een display vormen. Zelfs voor de meest geleerde en getrainde technologie enthousiasteling is dit leuk om naar te kijken. Video na de break!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.