Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Demonstratie Samsung Smart TV streaming naar Galaxy tablet

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2011, 17:58 CategorieAccessoires

We hebben al een eerste indruk kunnen krijgen van het Samsung Smart TV platform en alle mogelijkheden en functies hiervan, maar een van de belangrijke en nieuwe functies die we nog niet gezien hebben is het streamen van live TV content naar een Samsung Galaxy smartphone of Galaxy Tab tablet.

Via Tablets Magazine hebben we een video ontvangen waarin Samsung laat zien hoe dit systeem, werkend met de Samsung Allshare DLNA techniek, exact werkt en wat de mogelijkheden zijn. Elk Android apparaat van Samsung kan via een Wifi verbinding een live stream van een Samsung D7000 of D8000 LCD of plasma Smart TV ontvangen, de TV bedienen en zelfs andere content bekijken dan dat er op TV verschijnt.

Kijk voor meer informatie over de Samsung Galaxy Tabs op Tablets Magazine.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.