Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: De Panasonic Setup Simulator app plaatst de TV in je huiskamer voordat je hem koopt

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2011, 16:44 Categorie3D

Hoe weet je nou dat een TV in je huiskamer past voordat je hem koopt? Sommige mensen knippen een stuk karton uit om te zien of het scherm inderdaad daar op het dressoir past, anderen doen het met een meetlint. Maar, het kan allemaal stukken eenvoudiger – en leuker – met Panasonic’s nieuwe Viera AR Setup Simulator applicatie voor je iPhone.

Het enige wat je hoeft te doen is een marker printen op een stuk papier en deze leggen waar je de TV neer wilt zetten of op wilt hangen en de smartphone doet de rest. Je nieuwe Panasonic TV wordt in augmented reality getoond op je scherm zodat je zeker weet dat deze past op de plek waar jij hem graag wilt. Video na de break.

Zoals je ziet kost het je een kleine moeite en de applicatie is ook nog een gratis. Er is zelfs een 3D versie van de applicatie te downloaden zodat je ook echt kunt zien hoe objecten uit je TV springen als deze eenmaal hangt of staat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.