Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC ondersteunt nu ook digitale televisie via CI+ Module

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2011, 17:25 CategorieAccessoires

UPC breidt per 26 april haar digitale televisie diensten uit met een CI+ Module: een speciale kaart en kaarthouder die in een CI+ geschikte televisie kan worden gestoken. Via de module kun je het volledige digitale zenderaanbod van UPC inclusief HD zenders ontvangen, zonder het gebruik van een mediabox.

Het voordeel van de CI+ module is dat je geen extra afstandsbediening, mediabox of bekabeling nodig hebt om digitale televisie te kunnen kijken. De CI+ kaart maakt het ook eenvoudiger om digitale televisie van hoge kwaliteit te kijken op een tweede toestel in, bijvoorbeeld, de slaapkamer waar er niet altijd ruimte is voor een mediabox. De CI+ standaard ondersteunt geen interactieve digitale televisie of pauzeer mogelijkheden. Wanneer je wel van deze opties gebruik wilt maken moet je het doen met de Mediabox van UPC.

Naast een CI+ kaart, de CI+ Module (beiden geleverd door UPC) moet je ook een TV hebben die CI+ gecertificeerd is. Deze TV bevat dan een sleuf waar de module in geplaatst kan worden. De actuele lijst met geschikte televisies is vanaf 26 april altijd te vinden op www.upc.nl/ciplus.

CI+ is alleen verkrijgbaar als losse digitale televisiedienst. Het maakt dus geen onderdeel uit van combinatiepakketten. Kijk voor alle tarieven en meer informatie op de website van UPC.

 • Delen:

Reacties

 1. j janssen
  05 december, 2011 om 19:33

  Kan ik een enkele uitzendig van b.v eredivisielive (een wedstrijd) kopen met een ci+ aansluiting?

  • Martijn
   05 december, 2011 om 21:32

   UPC geeft aan dat je niet kunt opnemen en geen interactieve diensten als UPC On Demand en Programma Gemist kunt bekijken. Wel kun je het Eredivisie Live pakket erbij bestellen dus ik neem aan ook losse wedstrijden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.