Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony Bravia 2010 en 2011 TV’s door UPC CI+ gecertificeerd voor digitale TV

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2011, 21:35 CategorieAccessoires

Sony heeft bekend gemaakt dat haar Bravia 2010 en 2011 TV’s nu officieel CI+ gecertificeerd zijn door UPC. Dit betekent dat consumenten in het UPC gebied direct digitaal televisie kunnen kijken op hun Bravia LCD of LED TV zonder aparte digitale ontvanger. Bijkomend voordeel is dat alles te bedienen is met één afstandsbediening. Vrijwel alle CI+ modellen ondersteunen bovendien High Definition (HD).

Eerder kondigde Sony aan dat geen aparte set-top-box en afstandsbediening meer nodig is voor digitale televisie van Ziggo, Caiway en Digitenne van KPN. Consumenten krijgen van UPC een Digitale Televisie Module die in de TV gestoken kan worden. Hier kun je dan de smartcard van UPC steken en meteen genieten van digitale TV.

Lees hier meer over de werking en mogelijkheden van digitale televisie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.