Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer lanceert VSX-921 en VSX-1021 receivers met AirPlay ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2011, 18:39 CategorieReceivers

Pioneer heeft twee nieuwe AV receivers met AirPlay ondersteuning voor het streamen van netwerkmuziek gelanceerd in de vorm van de VSX-921 en VSX-1021. Dankzij AirPlay worden deze twee 7.1 kanaals home cinema receivers heb je niet alleen onbeperkte toegang, afspeel- en controlemogelijkheden tot je volledige iTunes muziekbibliotheek, maar ook tot de muziek die je op je iPhone, iPad of iPod touch hebbt opgeslagen.

Zodra de VSX-921/VSX-1021 via ethernet of (met behulp van de als optie verkrijgbare AS-WL300 draadloze LAN-converter van Pioneer) draadloos op een netwerk thuis is aangesloten, kun je, je favoriete nummers van iTunes via een Mac of PC (met iTunes), iPhone, iPad of iPod touch naar de receiver streamen.

De Pioneer VSX-921 en VSX-1021 zijn vanaf juni 2011 verkrijgbaar. In de loop van de zomer zal het aanbod met nog meer AirPlay-apparaten worden uitgebreid.


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.