Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips introduceert Fidelio SoundSphere speakers met WiFi en AirPlay

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2011, 18:49 CategorieLuidsprekers

Philips combineert twee van zijn meest succesvolle productlijnen, SoundSphere en Fidelio, in de nieuwe Fidelio SoundSphere dockingspeakers. Deze speakers koppelen de functionaliteit van het Fidelio portfolio van dockingspeakers aan de hoogwaardige geluidskwaliteit van de Philips SoundSphere technologie en AirPlay.

De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers hebben hun geluid volgens Philips te danken aan hun design. De gebogen vormgeving van de afzonderlijke speakers, met hun zwevende tweeters bovenaan, zorgt ervoor dat de Philips Fidelio SoundSphere luidsprekers het geluid in alle richtingen uitstralen, voor een diepere en ruimere geluidsindruk met een minimum aan storingen. Verder maken de speakers gebruik van AirPlay om draadloos muziek weer te geven via een Wifi thuisnetwerk vanaf iTunes op een Mac of PC, iPhone, iPad en iPod Touch.

De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers zullen vanaf mei 2011 te verkrijgen zijn aan de aanbevolen verkoopprijs van 799,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.