Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Lenovo komt eind 2011 met een eigen Smart TV’

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2011, 12:50 CategorieLcd en led tv's

Er gaan geruchten dat Lenovo zou werken aan een eigen Smart TV en zo notebook rivalen als Samsung en LG de huiskamer in volgt. Volgens bronnen van DigiTimes is Lenovo momenteel in gesprek met Wistron en Compal die ook Sony, Toshiba en Hitachi al als klant hebben voor de productie van Smart TV’s.

De exacte technologie die Lenovo voor haar Smart TV gaat gebruiken is niet bekend. De meeste fabrikanten maken nog steeds gebruik van hun eigen platformen waar ze games, video-on-demand diensten en foto- en videoapplicaties aanbieden. Sony heeft momenteel in de VS ook een TV serie met het Google TV platform.

Lenovo heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten, maar volgens de bronnen zou de TV wel eens eind 2011 gelanceerd kunnen worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.