Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Gaat Radar ons oordeel over HDMI kabels nogmaals bevestigen?

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2011, 13:32 CategorieAccessoires

Eerder deze maand zorgen wij ervoor dat er een nieuwe discussie losbarstte over het verschil tussen goedkope en dure HDMI kabels. Gelukkig is deze discussie niet onopgemerkt gebleven en komt ook het programma Radar met een item over de verschillen tussen kabels. Onze conclusie hebben we al getrokken; er zit geen verschil tussen een dure en een goedkope HDMI kabel.

Ook de gemiddelde Homecinema Magazine bezoeker geeft niet meer dan 50 euro uit aan een HDMI kabel. Hoogstwaarschijnlijk komt Tros Radar vanavond tot dezelfde conclusie. Ons advies blijft; Geef geen 50 of 100 euro uit aan een HDMI kabel. Ook een goedkope kabel werkt perfect!

Goede en betaalbare kabels vind je bij RU Connected.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.