Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Artikel over HDMI kabels zorgt voor grote discussie, wat voor kabel heb jij?

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2011, 22:30 CategorieAccessoires

Gisteren plaatsten we een artikel over het verschil tussen goedkope en dure HDMI kabels. Er is een test gedaan om de beeldkwaliteit van de kabels te vergelijken en hieruit bleek dat een goedkope kabel exact dezelfde beeldkwaliteit biedt als een dure kabel. Nou blijkt niet iedereen het daarmee eens te zijn en krijgen we veel reacties binnen per mail, onder het artikel en vooral op het artikel op nujij.nl.

Nu het tot een grote discussie als deze leidt zijn wij benieuwd wat de gemiddelde Homecinema Magazine bezoeker voor HDMI kabels thuis heeft liggen. Ben jij iemand die voor de duurste en (zogenaamd) beste kabels gaat? Of neem je genoegen met een kabel van een paar euro? Laat het in onderstaande poll weten en geef je mening in een reactie onderaan dit bericht.

Wat kost de gemiddelde HDMI kabel die jij thuis gebruikt?

[poll id=”25″]

Goede en betaalbare kabels vind je bij RU Connected.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.