Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wat voor home cinema set zoek jij?

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2011, 17:20 Categorie3D


Er zijn weer een hoop verschillende home cinema systemen onthuld voor 2011 met een nog groter aantal verschillende features en functies. Maar, wij zijn benieuwd waar jij naar op zoek bent of wat jij al hebt staan. Ga jij voor een 2.1 systeem? Een simpel alles-in-een systeem? Een uitgebreid Hifi surround systeem met losse componenten? En dan met Blu-ray? De 3D versie? Kortom, veel en lastige keuzes.

Laat ons in onderstaande poll (klik op lees verder) weten waar jij naar op zoek bent of wat jij al thuis hebt staan. Mocht je meer kwijt willen of staat je keuze er niet tussen, laat dit dan in een reactie onderaan dit berichten achter.

[poll id=”21″]

[poll id=”22″]

[poll id=”23″]


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.