Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Warner Bros. gaat films verhuren via Facebook

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2011, 19:05 CategorieFilms

Als je op zoek bent naar manier om je Facebook credits nog enige vorm van zin te geven behalve alles te spenderen aan nutteloze spelletjes dan heeft Warner Bros. een idee voor je; spendeer je credits aan al die films je ‘leuk vindt’. Vanaf vandaag biedt Warner Bros. namelijk de mogelijkheid om films te verhuren via de desbetreffende Facebook pagina. Hiervoor moet je 30 Facebook credits (ongeveer 2,50 euro) neerleggen.

De eerste film die je via Facebook kunt huren is The Dark Knight. Ga naar de Facebook pagina van de film en klik aan de linkerzijde op ‘Watch’. In de toekomst moet deze functie voor meer films beschikbaar worden. Over de resolutie of andere features durven we weinig te zeggen, maar gezien de prijs zal het niet veel hoger zijn dan SD. De huurperiode is 48 uur en de film kan gepauzeerd/weer afgespeeld worden door simpelweg weer in te loggen via Facebook.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.