Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Toshiba onthult nieuwe Cevo beeld processor voor Regza TV’s

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2011, 17:14 CategorieLcd en led tv's

Een van de elementen die ervoor zorgen dat de beelden op je TV vloeiend en mooi worden weergegeven is de video processor die binnenin de TV zit. Toshiba had al haar eerste generatie Cevo processoren en komt nu met een verbeterde Regza Engine Cevo. De nieuwe Cevo processor werd gisteren tijdens een conferentie van Toshiba voor haar nieuwe TV series onthuld.

De nieuwe TV serie die gebruik zal maken van de processor is de Regza Z2 serie. De nieuwe processor bevat drie kleine chips die je TV moeten voorzien van brute rekenkracht. De dual-core processor in de set maakt het mogelijk om 3.4 keer zoveel gegevens te verwerken dan de oudere Regza Engines. De nieuwe chip maakt gebruik van hoge prestatie circuits met een super-resolutie functie en een grafische functie die meerdere frames gebruikt.

Wanneer we in Europa de Regza Z2 serie kunnen verwachten is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.