Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert Nederlandstalige website voor home cinema producten

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2011, 3:30 CategorieHome cinema sets

Het Duitse home cinema en luidsprekers merk Teufel richt zich sinds begin 2009 ook op de Nederlandse markt, maar tot nu toe konden Nederlandse klanten hun luidsprekers voor home cinema, multimedia en/of hifi via de Duitse of Engelstalige website bestellen. Om klanten in Nederland beter van dienst te zijn heeft Teufel vanaf heden een Nederlandstalige website.

Teufel viert de lancering met een tiendaagse korting van 10% op alle bestellingen via de Nederlandse website. Iedereen die t/m 13 maart 2011 een bestelling plaatst, krijgt direct een korting van 10% doorberekend.

Voor Nederlandstalige klanten is het ook mogelijk voor advies of ondersteuning te bellen met een Nederlandstalige werknemer van Teufel. Dit kan via het gratis internationale servicenummer. Teufel biedt de producten exclusief aan op het internet. Door het overslaan van de traditionele verkoopkanalen, kan Teufel haar producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Neem een kijkje op Teufelaudio.nl

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.