Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp introduceert HT-SL70 en HT-SL50 soundbars

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2011, 11:25 CategorieHome cinema sets

Sharp heeft afgelopen week twee nieuwe soundbars gepresenteerd; de HT-SL70 en HD-SL50. Beide modellen hebben een zeer slank design van maar 26mm hoog en kunnen op diverse manier gemonteerd worden. Ook hebben beide soundbars een actieve subwoofer en een HDMI 1.4 aansluiting.

De HT-SL70 heeft een totaal vermogen van 200 Watt en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden onder (of naast) de TV of aan de muur. De soundbar bestaat uit twee delen die afzonderlijk geplaatst kunnen worden of naast elkaar als één soundbar. De HT-SL70 is geschikt voor TV’s van 46 of 52 inch en komt in augustus op de markt voor een adviesprijs van 299,00 euro. De HT-SL50 heeft een totaal vermogen van 100 Watt, is geschikt voor TV’s van 32 inch en komt vanaf mei 2011 op de markt voor een adviesprijs van 199,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.