Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Muziekdienst Spotify op Onkyo home cinema receivers

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2011, 12:01 CategorieReceivers

Onkyo mag zich het eerste consumenten elektronicamerk noemen dat de muziekdienst Spotify integreert op haar home cinema receiver series. Het eerste model dat de dienst zal ondersteunen is de Onkyo TX-NR609 receiver en later dit jaar zullen ook andere receivers en producten de Spotify dienst bevatten.

Spotify is een muziekdienst waarbij gebruikers toegang hebben tot een hoge kwaliteit muziekbibliotheek van meer dan 10 miljoen nummers. Om hiervan gebruik te maken op je Onkyo receiver heb je een internet verbinding nodig, plus een Premium account van Spotify. Via de TV kun je gemakkelijk door de Spotify bibliotheek navigeren.


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.