Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

High-end Blu-ray home cinema systeem met losse componenten meest populair

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2011, 12:19 Categorie3D


Vorige week vroegen we je naar welk home cinema systeem jij op zoek bent of wat jij al thuis hebt staan. We hebben inmiddels alle stemmen en reacties bij elkaar opgeteld en komen tot de conclusie dat de meerderheid van de bezoekers op zoek is naar een high-end Blu-ray home cinema systeem wat bestaat uit losse componenten. 3D lijkt een leuke bijkomstigheid te zijn, maar niet meer dan dat.

Bijna 35 procent van de stemmers, geen overduidelijke meerderheid dus, gaat voor het high-end home cinema systeem met losse componenten. Maar, een ander groot percentage van de stemmers, maar liefst 22 procent, kiest toch nog voor een simpel 5.1 systeem wat leuk past bij de TV. Kortom, een groot verschil in kwaliteit, prijs en functionaliteit tussen twee grote groepen stemmers. Blu-ray is overduidelijk een must voor de meeste mensen, met 86 procent van de stemmen. 3D is nog niet nodig voor iedereen, maar toch is het een leuke bijkomstigheid voor het merendeel van de stemmers (64 procent).

Bekijk hieronder de uitslagen nogmaals. Mocht je er iets over op te merken hebben, laat het dan via een reactie onderaan het bericht weten.

[poll id=”21″]

[poll id=”22″]

[poll id=”23″]

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.