Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: LG gaat net iets te ver met het promoten van haar Magic Remote afstandsbediening

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2011, 15:21 CategorieLcd en led tv's

Mocht je het tijdens de CES 2011 gemist hebben; LG wil haar Smart TV platform van de rest van de internet TV’s onderscheiden met de tweede generatie Magic Motion Remote afstandsbediening. Om deze reden heeft het merk in Korea maar eens flink de nadruk op dit apparaat gelegd in een TV commercial die toch net iets over de top is.

Met de Magic Motion Remote is het mogelijk om met handgebaren en bewegingen je TV aan te sturen. Het is een mooi idee en het werkt goed, maar of dit nu het onderscheid gaat maken tussen de Internet TV’s van LG, Panasonic, Sony en Samsung valt nog te bezien. Ach, LG moet ergens beginnen, toch?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.