Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Sony lanceert 25 inch OLED display, helaas alleen voor de professionals onder ons

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2011, 12:50 CategorieOled tv's

Sony heeft gisteren in Japan een 25 inch OLED display gelanceerd welke begin mij te koop moet zijn. Maar, voordat we allemaal te enthousiast worden dat de toekomst van TV gearriveerd is moeten we eerst wat feiten over de TriMaster EL BVM-250.

De monitor, want dat is het eigenlijk, is bedoelt voor broadcast en de professionele TV productie industrie, en zal te koop zijn voor een kleine 29.000 dollar. Het nieuwe display, welke naast een 17 inch model (16.000 dollar) gelanceerd zal worden, heeft een contrast ratio van 1.000.000:1, en volgens Sony een extreem breed kleurenspectrum, uitstekende response en sterk verminderde vertraging in beelden vergeleken met conventionele LCD monitoren.

Diegenen die bij de demonstratie van het display waren spraken van rijkere kleuren en echte, diepe zwart waarden, vooral te zien wanneer de schermen aan stonden maar geen beeld toonden.

Toch laat het hoge prijskaartje hier zien dat we nog ver verwijderd zijn van betaalbare grote OLED TV’s en Sony heeft niks laten weten over mogelijke plannen om deze techniek naar de consumenten te brengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.