Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic’s draagbare Viera TV’s bieden motion-control, Blu-ray en WiFi

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2011, 21:24 CategorieBlu-ray

Panasonic heeft een drietal nieuwe draagbare Viera TV’s gepresenteerd, waaronder een model met een geïntegreerde Blu-ray speler, en een ander model dat aangestuurd kan worden door middel van gebaren. De Panasonic Viera DMP-BV300, DMP-HV200 en DMP-HV150 hebben alleen een 10.1 inch 1.024 x 600 display, digitale TV tuners, SD/SCHC/SDXC memory card slots en geïntegreerd ethernet voor YouTube en DLNA streaming.

De DMP-BV300 is voorzien van de Blu-ray speler, met een HDMI poort voor het uitsturen van 1080p HD naar een extern display. De DMP-HV200 maakt gebruik van motion-control (bediening met gebaren). Wanneer je met je handen van links naar rechts zwaait kun je het kanaal veranderen en ven onder naar boven verandert het volume. De DMP-HV200 komt ook met ingebouwd Wifi, de andere modellen kunnen gebruik maken van een losse Wifi adapter. De displays, waaronder ook die van de DMP-HV150, zijn vooral bedoeld voor gebruik in de keuken en daarom bestand tegen water.

Alle drie de modellen kunnen gebruikt worden met Panasonic’s TY-CC10W Skype video camera, en de BV300 komt met een losse batterij (apart verkocht bij de andere modellen) waarmee je tot 4 uur je gang kunt gaan. Op 18 maart gaan de TV’s in Japan de verkoop in voor 962,00 dollar (BV300), 637,00 dollar (HV200) en 517,00 dollar (HV150).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.