Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic SC-HTB520 soundbar met draadloze subwoofer

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2011, 20:55 Categorie3D

Panasonic heeft vandaag een nieuwe home cinema soundbar gepresenteerd, genaamd de SC-HTB520. Deze soundbar kan overweg met 3D signalen en heeft ondersteuning voor een Audio Return Channel (ARC). Aangezien Panasonic dit jaar het grootste deel van haar Blu-ray en TV line-up met 3D functionaliteit heeft aangevuld past deze soundbar bij nagenoeg elk model vanaf 42 inch.

Het design is ook passend bij de 2011 TV line-up van Panasonic. De voorzijde van de soundbar is glanzend zwart en half doorzichtig waardoor je de speakers kunt zien. Ook de subwoofer heeft een glanzend zwarte afwerking gekregen. De subwoofer van het SC-HTB520 home cinema systeem is ook draadloos, wat weer een kabel scheelt richting de soundbar. Ook biedt het de mogelijkheid om de subwoofer overal in de kamer te plaatsen. Volgens Panasonic moet de Down Firing techniek een dynamisch en diep geluid verzorgen.

Naast een stereo functie met verbeterde dialoog kwaliteit door de Clear Mode Dialog functie kan de soundbar ook virtueel surround geluid weergeven. De soundbar heeft ook ARC ondersteuning waardoor je met een kabel audio/video naar de TV kunt sturen en audio ook terug kunt krijgen van de TV, wat ook weer een extra kabel scheelt.

De SC-HTB520 is vanaf dit voorjaar leverbaar. De prijs is nog niet bekend.
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.