Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe vacature toont mogelijke HDTV plannen van Apple

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2011, 22:18 CategorieLcd en led tv's

Een nieuwe vacature van Apple laat nog maar eens blijken dat Apple plannen heeft voor een eigen Apple HDTV. The vacature is voor een AC/DC power supply design engineer en benoemt niet specifiek een TV product, maar de omschrijving impliceert wel dat het nieuwe power management systeem voor TV’s bestemd is. Hieronder vind je de functie omschrijving.

De omschrijving zou een verwijzing kunnen zijn naar Apple TV, maar TV wordt wel apart weergegeven van ‘standalone displays’ en andere bestaande productlijnen. Ook spreekt Apple specifiek over “next generation” platformen. Op zichzelf is dit waarschijnlijk niet genoeg om conclusies te trekken, maar het past wel precies in de geruchten reeks over een Apple HDTV.

“This is an excellent opportunity to work on the forefront of new power management designs and technologies with the exemplary company consistently bringing innovations in the industry. In this position, you will be part of pride developing innovative designs, which are implemented in products used by millions of people. The position primarily involves high-density offline power supply’s development for Apple’s next generation Macintosh platforms spanning from notebook computers, desktop computers, servers, standalone displays and TV.”

Zo werd eerder deze maand werd door analisten aangetoond dat Apple flinke investeringen gaat doen in displays, vooral bedoeld voor bestaande producten als iPod’s en iMac’s, maar ook werd er gesproken over het feit dat deze grote investering iets zou zeggen over de plannen voor een eigen Apple HDTV.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.