Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Lenco lanceert SB-100 ‘3D home cinema soundbar’

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2011, 21:31 CategorieHome cinema sets

Het is 3D, maar niet zoals we het kennen… Lenco heeft de SB-100 ‘3D home cinema soundbar’ gelanceerd, een surround soundbar gericht op home cinema liefhebbers en gamers. De SB-100 maakt gebruik van Sonic Emotion’s 3D audio technologie om de illusie van surround sound te creëren zonder, vanzelfsprekend, een 5.1 luidspreker set-up nodig te hebben.

In de soundbar vinden we ook nog zes 10 Watt luidsprekers en een 20 Watt subwoofer, wat een totaal van 80 Watt geeft. Niet genoeg om een hele huiskamer te voorzien van een rijk geluid, maar ik denk dat de gemiddelde gamer of student er zeker blij mee is. Het apparaat heeft twee ingangen (analoog) en een AUX-ingang. Digitale aansluitingen lijken er niet op te zitten.

De SB-100 soundbar is te koop voor omgerekend 137,50 euro via de website van Lenco.
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.