Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Geen ‘zwarte vlek’ meer met de transparante Loewe Invisio TV

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2011, 11:22 CategorieLcd en led tv's

Met een nieuw design van Michael Friebe zien TV’s er ineens een stuk cooler uit. De Loewe Invision TV is compleet transparant, waardoor deze perfect kan samensmelten met het bestaande design in huis. Op deze manier kun je eindelijk afscheid nemen van die – voor sommigen onder ons – lelijke zwarte vlek tegen de muur.

Volgens Friebe, “Als eerste in zijn soort introduceert de Loewe Invisio technische innovatie door het combineren van een conventioneel LCD display met de nieuwste TOLED display technologie. Hierdoor kunnen we non-transparante / solide bewegende beelden met rijke kleuren en een volledige contrast weergeven, van spierwit tot diep zwart.”

Nog geen idee wat de TV moet gaan kosten, maar de toekomst zou er zeker zo uit kunnen gaan zien, wellicht in eerste instantie voor de wat rijkeren onder ons. Zou jij wat extra uitgeven om een TV als deze in de huiskamer te hebben staan?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.