Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Duurzame Philips Econova LED TV krijgt A+ energielabel

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2011, 14:21 CategorieLcd en led tv's

Philips heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn Econova LED TV bij de lancering van de Europese energielabels voor televisies de groene A+ classificatie zal krijgen. Bovendien zullen alle actuele LED TV’s van Philips in aanmerking komen voor een Europees groen energielabel A, B of C. Naar eigen zeggen verbetert Philips ook de recycleerbaarheid, door zowel meer gerecycleerde materialen te gebruiken in nieuwe producten als ervoor te zorgen dat zijn producten makkelijker te recycleren zijn.

Europees energielabel

Het Europees energielabel zal de consumenten helpen makkelijker te bepalen wat het energieverbruik is van de televisie die ze willen kopen. Het nieuwe energielabel werd in het leven geroepen om de energie-efficiëntie van televisies te verbeteren.

Philips Econova LED TV

Vorig jaar bracht Philips de Econova LED TV uit met een afstandsbediening op zonne-energie. De Econova LED TV (42PFL6805) werd door de European Imaging & Sound Association (EISA) uitgeroepen tot European Green TV 2010-2011 omdat het op een holistische manier de milieuproblematiek aanpakt zonder op de prestaties in te leveren.

De Econova LED TV past LED achtergrondverlichting technologie toe om het energieverbruik met 60 procent terug te schroeven. De televisie is ook voorzien van een Zero Power schakelaar: als de TV uitgeschakeld is verbruikt deze 0 watt. De Econova LED TV is gemaakt van reeds gebruikte materialen die makkelijk te recycleren zijn, maar straalt  kwaliteit uit dankzij de behuizing in hoogstaand aluminium.
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.