Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Hoe luidsprekers gemaakt worden

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2011, 18:45 CategorieLuidsprekers

Met al dat nieuws over luidsprekers is het misschien ook wel eens leuk om te zien hoe een luidsprekers nou precies gemaakt wordt. Zeker de productie van high-end luidsprekers vergt veel precizie en is een mooi proces om te zien.

Luidspreker fabrikant Zu Audio wilde de consument eens laten zien hoe haar nieuwe Omen Def luidspreker gemaakt wordt. Neem een kijkje in de keuken van Zu Audio en bekijk de video. Wellicht raakt de charme en het vakmanschap je en ga ook jij binnenkort voor high-end luidsprekers in de huiskamer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.