Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Mitsubishi komt tijdens CES met 92 inch DLP en 155 inch OLED TV’s

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2011, 16:05 CategorieOled tv's

Sommigen vinden het wat ouderwets dat Mitsubishi vast blijft houden aan de DLP technologie (dé typische TV in de Amerikaanse huiskamer) voor haar HD TV’s, maar het voordeel is wel terug te zien in de vierkante centimeter per euro. Dit voordeel wordt nog verder doorgevoerd met de introductie van een 92 inch HD TV in 2011.

Tijdens de CES deze week moeten de het 92 inch monster te zien gaan krijgen, maar wellicht zijn we snel afgeleid want blijkbaar komt het merk ook met de onthulling van een 155 inch (jawel!) OLED TV. Dit zou de eerste ‘grote’ OLED TV zijn, dus we wachten met spanning af..

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.