Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech voegt MyHarmony.com PC set-up toe aan 600, 650 en 700 series

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2011, 1:08 CategorieAccessoires

Logitech lanceerde vorig jaar haar Harmony 300 afstandsbediening met een zeer makkelijk set-up programma via MyHarmony.com. Vanaf nu zal MyHarmony.com ook ondersteuning bieden voor andere modellen uit de Logitech Harmony series; de Harmony 600, 650 en 700 serie.

Met het programma kun je via een USB aansluiting de afstandsbediening gemakkelijk instellen door functies te slepen (video hieronder). Ook vind je er video’s en het aanpassen van knoppen naar je persoonlijke wensen om de set-up nog makkelijker te maken. Als je een Harmony gebruiker bent dan kun je nu in ieder geval je afstandsbediening nog makkelijker en verfijnder instellen.
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.