Kenwood komt met BDR-A7 Blu-ray receiver

12 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
Kenwood-BDR-A7

Kenwood heeft haar nieuwe BDR-A7 Blu-ray receiver gelanceerd. Dit apparaat is een receiver met geintegreerde Blu-ray speler en moet het gehele home cinema systeem versimpelen en nog steeds hoge kwaliteit bieden. De Blu-ray speler kan overweg met alle soorten discs (DVD, CD en Blu-ray) en naast de speler bezit de BDR-A7 ook een FM tuner.

Via de USB aansluiting aan de voorkant kun je een externe harddisk of een USB stick koppelen en verschillende media bestanden afspelen zoals MP3, WMA en Jpeg. Daarnaast bevat de Blu-ray receiver ook analoge, optische en digitaal coaxiele inputs. De Blu-ray speler geniet ook BD-Live ondersteuning wanneer aangesloten op het internet via de ethernet aansluiting.

Het receiver gedeelte ondersteunt de decodering van de allernieuwste HD audio formaten als Dolby True HD en DTS-HD Master Audio. Video materiaal in SD resolutie wordt ook automatisch opgeschroefd naar een HD resolutie. De HDMI 1.3a uitgang ondersteunt Deep Color en x.v. Colour voor betere kleurweergave.

De BDR-A7 bevat een 6 kanaals versterker met 100 Watt vermogen per kanaal. Hiermee kun je een complete 5.1 surround opstelling inrichten. Natuurlijk is er ook een stereo weergave beschikbaar. Ook is er een subwoofer en een surround back pre-out aansluiting aanwezig.

Reacties (0)