Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

CES 2011: Samsung’s meest energie efficiente Edge Lit LCD TV

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2011, 21:09 CategorieLcd en led tv's

Ok, dit display wat getoond wordt op het CES Unveiled evenement mag dan nog niet verpakt zijn in een mooi asymmetrisch frame, maar Samsung laat het zien omdat het 1080p 240Hz panel gebruik maakt van edge (hoek) LED verlichting aan maar 2 kanten in plaats van de traditionele 4 zijden. Hierdoor verbruikt de TV 52 procent minder energie dan bestaande modellen.

Hoewel we qua beeldkwaliteit nog steeds Full LED of plasma prefereren deed deze TV niet veel onder voor zijn ‘normale’ Edge Lit broertjes. Hij zal niet iedereen enthousiast maken, maar als je de energie rekening net zo belangrijk vindt als je HD TV dan kan het een optie zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.