Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

CES 2011: Samsung’s CY-STC1100 Skype TV camera biedt video chat op 720p

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2011, 16:50 CategorieAccessoires

Vorig jaar maakte Samsung het al mogelijk om Skype video chat te gebruiken op een aantal HD TV’s, maar je moest wel voor je eigen camera zorgen. Nu gaat de fabrikant je de moeite voor het zoeken naar de juiste camera besparen, want Samsung komt met haar eigen CY-STC1100 webcam.

Het apparaat dat je hierboven zie is Samsung’s eigen Skype gecertificeerde TV camera, ontwikkeld om precies te passen op en bij de LED D6500 (of hoger) serie en de plasma D8000 serie. Het is een autofocus camera die materiaal tot 720p door kan sturen. Daarnaast bevat de camera vier microfoons en een H.264 encoder. De prijs is nog niet bekend.

Bekijk de Samsung 3D TV line-up voor 2011

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.