Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

CES 2011: LG wil OLED TV lijn uitbreiden

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2011, 14:05 CategorieOled tv's

LG heeft tijdens de CES 2011 aangekondigd haar OLED TV lijn uit te breiden. De fabrikant wil haar huidige 15 en 31 inch modellen, welke op de IFA 2010 getoond werden, verder uitbouwen. OLED is nog steeds een duur luxe product wanneer het op grote schermen aankomt. Op de mobiele telefonie markt, daarentegen, wordt er inmiddels veel gebruik van gemaakt.

LG heeft tijdens de IFA 2010 ’s werelds grootste commercieel beschikbare OLED TV getoond. De 31 inch versie moet dus het begin zijn van de OLED revolutie van LG. LG heeft aangegeven zichzelf te zien als erkende sector innovator en neemt om deze de verantwoordelijkheid het voortouw te nemen wat OLED betreft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.