Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel komt met audio streaming producten

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2010, 23:03 CategorieAccessoires

Teufel verkoopt vanaf vandaag ook audio streaming producten van Raumfeld GmbH. Raumfeld ontwikkelt en verkoopt sinds 2009 producten waarmee gebruikers via een draadloze verbinding in meerdere kamers van muziek kunnen genieten. Het stelt gebruikers in staat draadloos van een groot aantal audioformaten en online audiodiensten als Napster te kunnen genieten. Het hart van het Raumfeld systeem is een intuïtieve, gebruiksvriendelijke afstandsbediening, waarmee alle functionaliteiten van het geluidssysteem eenvoudig vanuit elke kamer te bedienen zijn.
Thorsten Reuber, Executive Director bij Teufel, zegt het volgende over de overname: “De vraag vanuit de markt is de afgelopen jaren enorm veranderd. Digitale audio formaten worden steeds populairder bij onze klanten, waardoor geheel nieuwe luistergewoontes ontstaan. Iets waar Raumfeld op indrukwekkende wijze op geanticipeerd heeft. Dit heeft op zijn beurt invloed gehad op de consumenten elektronica markt. Het is onze intentie om gebruik te maken van de technische know-how van Raumfeld bij het ontwikkelen van nieuwe standaarden en de voordelen van digitale audio formaten en netwerktechnologieën te combineren met de gerespecteerde kwaliteit van Teufel’s geluidssystemen.”

Raumfeld blijft als merk bestaan en de producten worden exclusief via de Teufel online shop verkocht. Alle Raumfeld audio streaming systemen zijn per direct via de Teufel webshop verkrijgbaar, tot eind 2010 is de levering van Raumfeld producten bovendien gratis.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.